Projecten

Carburateurs afstellen Lotus Esprit

Deze Lotus Esprit liep niet lekker. De eigenaar kwam uiteindelijk bij ons terecht. Wij hebben de carburateurs afgesteld. Na een proefrit is de klant zeer tevreden weer naar huis gegaan!

Porsche 911T carburateurs herstellen

Deze mooie Porsche 911T uit 1972 liep al lange tijd niet lekker. De eigenaar was al bij verschillende specialisten geweest, maar ze wisten het probleem niet op te lossen. Onze eigen carburateurspecialist is er mee bezig geweest en heeft het probleem weten op te lossen. Volgens de klant heeft de Porsche nog nooit zo fijn… Lees verder Porsche 911T carburateurs herstellen

Alpine B10 3.3 schadeherstel

Deze Alpina was in de rondte gegaan met als resultaat: velgen kapot, fuseelichaam en wielophanging afgebroken, airbags geploft etc. I.v.m. de afgebroken wielophanging was het al een uitdaging deze Alpine op de brug te krijgen… Na flink wat aandacht van Garage De Basis is ze nu echter weer spik en span!

Motorrevisie Alfa Romeo Spider

De oude 2.0 liter Spider motor verbruikt flink olie. Er is een gebruikt blok gevonden die helemaal wordt gereviseerd voordat de motor wordt gewisseld.

Opbouw Giulietta 750-serie

Dit Giuliettablok lag in onderdelen al jaren in een garage te wachten om opgebouwd te worden. Uit de diverse bananendozen e.d. hebben we het blok weer volledig opgebouwd.

Restauratie Alfa Romeo Spider

Deze Alfa Romeo Spider is bij het achterspatbord geknakt.

Herstel dorpel Alfa Romeo Giulia

Deze prachtige Giulia vertoont bij de dorpel roestvorming, wat aangepakt moest worden om verdere problemen te voorkomen.

DKW Monza volledige restauratie

Een DKW Monza uit 1956 moest volledig gerestaureerd worden. Deze zeldzame auto (wereldwijd zijn er nog ca. 40-50 stuks) had flink wat schade. Ze is door Garage De Basis met veel liefde tot op het laatste boutje uit elkaar gehaald. Enkele zaken zoals de polyester carrosserie en bekleding is door derden gedaan. Verbrande of kapotte… Lees verder DKW Monza volledige restauratie

Packard Twelve

Deze Packard Twelve uit 1939 is rijdend vanaf de boot uit Amerika gekomen. Deze moest klaargemaakt worden voor een kenteken. Wel kwamen we wat problemen tegen, zoals een versleten koppeling, probleem met de waterpomp en cilinderkop, een raam wat niet meer omhoog wilde en nog wat andere dingen. Het wachten was en en toe op… Lees verder Packard Twelve